IPMA C MINŐSÍTETT AZ ÉV PROJEKTMENEDZSERE 2016-OS DÍJAZOTTJA, PUGNER TAMÁS

Az idén már 16. alkalommal meghirdetett Év Projektmenedzsere Díjat a beérkező pályázatok részletes értékelése, s a győzelemre esélyes szakemberekkel való személyes interjú után a Tábla Pugner Tamásnak, a Magyar Telekom Nyrt. projektmenedzserének, a legutóbbi kiemelkedő teljesítménye alapján ítélte oda, aki Magyarország és a Magyar Telekom legnagyobb távközlési rádióhálózatának fejlesztését irányította korábban, mint az Ericsson projektmenedzsere. A projektben több mint 2500 helyszínen kellett lecserélni a korábbi rádiós berendezéseket a legújabb csúcsminőségű már 4GLTE technológiát is támogató eszközökre. Nemcsak a termék, hanem maga a technológia is egyedi és mindaddig ismeretlen volt nem csak a hazai, hanem nagyrészt a nemzetközi piacokon is.

A Tábla döntése alapján különdíjban részesült Maller Győző, Budapest Főváros Önkormányzata Főpolgármesteri Hivatal beruházási szakreferense, aki projektmenedzsere volt Városliget Kapuja, a Városligeti műjégpálya rekonstrukciójának.

A már több eves hagyomány szerint Pugner Tamást a FŐVOSZ, mint az IPMA magyarországi tagszervezete benevezi az IPMA Project Manager of the Year 2017-es megmérettetésre.

Szívből gratulálunk Tamásnak a sikeréhez.

 

Go to top