Hírek

  2016 májusában megújult az Alapítvány kuratóriuma.
  Az új összetétel a következő:

  Bálint Ákos, a kuratórium elnöke

  Új kuratóriumi tagok:
  Éliás Péter,
  Perneczky Zoltán

  Meglévő kuratóriumi tagok:
  Horváth László,
  Saád Tamás

 

IPMA C MINŐSÍTETT AZ ÉV PROJEKTMENEDZSERE 2016-OS DÍJAZOTTJA, PUGNER TAMÁS

Az idén már 16. alkalommal meghirdetett Év Projektmenedzsere Díjat a beérkező pályázatok részletes értékelése, s a győzelemre esélyes szakemberekkel való személyes interjú után a Tábla Pugner Tamásnak, a Magyar Telekom Nyrt. projektmenedzserének, a legutóbbi kiemelkedő teljesítménye alapján ítélte oda, aki Magyarország és a Magyar Telekom legnagyobb távközlési rádióhálózatának fejlesztését irányította korábban, mint az Ericsson projektmenedzsere. A projektben több mint 2500 helyszínen kellett lecserélni a korábbi rádiós berendezéseket a legújabb csúcsminőségű már 4GLTE technológiát is támogató eszközökre. Nemcsak a termék, hanem maga a technológia is egyedi és mindaddig ismeretlen volt nem csak a hazai, hanem nagyrészt a nemzetközi piacokon is.

A Tábla döntése alapján különdíjban részesült Maller Győző, Budapest Főváros Önkormányzata Főpolgármesteri Hivatal beruházási szakreferense, aki projektmenedzsere volt Városliget Kapuja, a Városligeti műjégpálya rekonstrukciójának.

A már több eves hagyomány szerint Pugner Tamást a FŐVOSZ, mint az IPMA magyarországi tagszervezete benevezi az IPMA Project Manager of the Year 2017-es megmérettetésre.

Szívből gratulálunk Tamásnak a sikeréhez.

A díjat odaitélő Projektmenedzsment Kiválóság Tábla tagjai:

  • Magyar Projektmenedzsment Szövetség (PMSZ);
  • PMI Budapest, Magyar Tagozat (PMI Budapest);
  • Fővállalkozók Magyarországi Szövetsége (FŐVOSZ);
  • HTE Projektmenedzsment Szakosztály (TIPIK);
  • Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ);
  • Projekt Menedzsment Mesterség Kitűnőségéért Alapítvány (IPMACERT);
  • Építéstudományi Egyesület (ÉTE);

 

 

 

    FŐVOSZ     ÉTE    HTE    IVSZ    PMI  PMSZ    IPMACERT    NGM

  1. június 16-tól új Jelentkezési útmutató IPMA A, B, C és D minősítéshez

Értesítjük az IPMA első minősítés iránt érdeklődőket, hogy 2014. június 16-tól új  Jelentkezési útmutató lép életbe A, B, C és D szinten egyaránt. Főbb tartalmi változás a 2014. június 15-ig érvényes első minősítési útmutatóhoz képest: az új útmutatóban részletesen ismertetésre kerül a sikeresen vizsgázók évi 35 órányi szakmai önfejlesztési kötelezettsége, illetve a  dokumentálás módja. 

2014.06.10.

A 102.-ik vizsgafordulótól kezdődően -2014. decemberétől- a C szintű minősítés írásbeli vizsgarendjében a jelenlegi 18 darab teszt jellegű kérdés helyett 46 darab feleletválasztós tesztfeladat és 14 darab esszé jellegű feladat szerepel majd. Az írásbeli vizsgarészre 4 óra helyett 5 óra áll majd a vizsgázók rendelkezésére.

2014.11.10.

  1. április 1-től új Megújítási útmutató lép érvénybe, az alábbiaknak megfelelően:

- A megújításkor kitöltendő Oktatások és továbbképzések listája sablonban évente legalább 35 órányi szakmai fejlesztési tevékenységet fel kell tüntetni.

- 2014. április 1-től az IPMA minősítés megújításban résztvevőknek IPMA D-szinten alapesetben nem szükséges interjún részt venniük. Amennyiben a megújításhoz benyújtott dokumentumok alapján a megújítás nem egyértelmű, a megújítási eljárás szóbeli vizsgarésszel kerül kiegészítésre. Az egyes vizsgafordulóknál meghirdetett D-megújító interjú időpont is erre vonatkozik.

- Az IPMA minősítés megújítására történő regisztrációs/jelentkezési határidő, illetve az oklevél lejáratától számított minősítés megújítás megszerzésének határideje feltüntetésre került. 

2014.03.23.

Go to top