Kiegészítő információ a megújításra készülőknek:

2014. április 1-től az IPMA minősítés megújításban résztvevőknek IPMA D-szinten alapesetben nem szükséges interjún részt venniük. Amennyiben a megújításhoz benyújtott dokumentumok alapján a megújítás nem egyértelmű, a megújítási eljárás szóbeli vizsgarésszel kerül kiegészítésre. Az IPMA minősítés megújítására történő regisztrációs, jelentkezési határidő, valamint a minősítés megszerzésének határideje az új, 2014. április 1-től érvényes  útmutatóban feltüntetésre került. 

A megújításra való jelentkezést a "Jelentkezés" web-felület "Minősítés megújítása" füle alatt találja. A minősítése megújításához innen töltheti le az érvényes Megújítási útmutatót. 

Az első minősítésre való jelentkezése előtt válassza ki az alábbiak közül és töltse le az Önnek megfelelő szint "Jelentkezési útmutató"-ját, ahol többek között megtalálja az adott szinthez tartozó jelentkezési feltételeket, az elvárt alapkompetenciákat, a minősítés folyamatának áttekintését, a benyújtandó dokumentumok leírását, és az értékelés bemutatását. 

Az első minősítésre kizárólag a weben keresztül lehet jelentkezni a "Jelentkezés" web-felület kitöltésével. 

Vizsgaszintek az IPMA 4-szintű projektmenedzser minősítő rendszerében:

Figyelem: 2014. június 16-tól új  Jelentkezési útmutató lépett életbe A, B, C és D szinten egyaránt! Főbb tartalmi változás a 2014. június 15-ig érvényes első minősítési útmutatóhoz képest: az új, alább letölthető útmutatókban részletesen ismertetésre került a sikeresen vizsgázók évi 35 órányi szakmai önfejlesztési kötelezettsége, illetve a  dokumentálás módja. 

 

JELENTKEZÉSI ÚTMUTATÓK

IPMA A IPMA B IPMA C IPMA D

Go to top